• Rodičovské združenie

          • Vážení rodičia, pozývame Vás na Plenárne zasadnutie rodičovského združenia, ktoré sa uskutoční 9. októbra 2019 (streda) o 15.30 v spoločenskej miestnosti v budove riaditeľstva školy.

            Jeho súčasťou bude aj voľba zástupcu z radov rodičov do Rady školy. Kandidáti, ktorí majú záujem pracovať v Rade školy, môžu ohlásiť svoju kandidatúru triednemu učiteľovi do 4.10.2019. Následne po ukončení Plenárneho rodičovského združenia sa uskutočnia triedne schôdze v triedach v budove školy.

            Tešíme sa na Vašu účasť

        • Vystúpenie žiakov našej školy na oslavách 750. výročia udelenia mestských práv mestu Kežmarok - 19.9.2019
          • Vystúpenie žiakov našej školy na oslavách 750. výročia udelenia mestských práv mestu Kežmarok - 19.9.2019

          • Aj naši žiaci sa rozhodli aktívne zapojiť do osláv nášho mesta. Dňa 19. septembra, pri príležitosti osláv 750. výročia udelenia mestských práv mestu Kežmarok, žiaci druhého a tretieho ročníka študijného odboru mechanik SIZ, klientský manažér pošty a kozmetik prezentovali našu školu. Zinscenovali divadelné predstavenie podľa literárnej predlohy historičky, spisovateľky PhDr. Eleonóry Barátovej „Cechové zvyky v Kežmarku“. Žiaci sa úlohy hercov zmocnili ukážkovo. Našim žiakom patrí úprimná pochvala nielen za ich herecké výkony a divadelné predstavenie, ale aj za aktívnu prípravu rekvizít a kostýmov.